Placeholder

Een onderzoek, uitgevoerd in opdracht van LG, wijst uit dat het mogelijk is om Nokia het onderspit te laten delven door mobiele telefoons uit te brengen met het Android besturingssysteem of het Windows besturingssysteem.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het resultaat is opmerkelijk omdat Nokia al jarenlang marktleider is op het gebied van de mobiele telefonie. Wanneer mobiele telefoon fabrikanten hun krachten gaan bundelen met Google (Android) of Microsoft (Windows) is er een mogelijkheid om wat van het grote marktaandeel van Nokia af te pakken.

Het rapport wijst uit dat fabrikanten goed moeten inspelen op de vraag van de klanten: “While LG, Samsung and Apple are leading the trend of touch screen, Nokia can release its first touch-screen phone only at the end of this year. Nokia develops a new product in every two or three years, which makes it easier for Korean makers to outpace Nokia by releasing products precisely meet customers` needs.“

Zal het HTC lukken om een wat van het marktaandeel af te snoepen wanneer de HTC Dream met Android in oktober gelanceerd wordt of zal Nokia zich stevig vastbijten met het aangekochte symbian besturingssysteem?

Bron.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.