De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

LG bevestigt HD-telefoon met exclusieve Street Fighter IV deal

Redactie
19 september 2011, 11:54
1 min leestijd
LG bevestigt HD-telefoon met exclusieve Street Fighter IV deal

De eerste HD-telefoon van LG zal worden geleverd met het bekende vechtspel Street Fighter IV. LG heeft met ontwikkelaar Capcom afgesproken dat ze de game tot drie maanden na de lancering exclusief mag aanbieden. Hiermee sleept LG een bekende gametitel in de wacht voor haar eerste HD-smartphone die nu ook meteen is bevestigd door de aankondiging van de deal.

In het vierde kwartaal van dit jaar zal Street Fighter IV worden aangeboden via LG World. De game zal beschikbaar komen voor meerder Optimus-aparaten van de fabrikant, hoewel nu alleen nog maar de eerste LG HD-telefoon specifiek is genoemd. Sinds 1987 wordt Street Fighter al gespeeld, en door de jaren heen is het spel bijna dertig miljoen keer verkocht. Hiermee is het een van de best verkopende game-series ter wereld.

Lees verder na de advertentie.

LG is niet de eerste fabrikant die ervoor kiest zich te onderscheiden van de concurrentie met exclusieve gametitels. Zo brengt Sony Ericsson grote titels zoals FIFA 12 en Lode Runner X (tijdelijk) exclusief uit voor de Xperia PLAY smartphone. Dit zorgt echter wel voor fragmentatie. Zo wordt het steeds moeilijker om één Android-apparaat te kopen waar je alle games direct op kunt spelen als ze uitkomen. Zo lijkt Android steeds meer de weg van de gameconsoles op te gaan.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu