LG brengt anti-Apple reclameposter uit

Na Samsung en Nokia probeert nu ook LG hun gloednieuwe Optimus G aan de man te brengen met een anti-Apple reclame. LG heeft een succesvol jaar achter de rug en beschikt op dit moment over twee topsmartphones: de Nexus 4 en Optimus G. Voor de Nexus 4 gebruikt LG door de samenwerking met Google een andere reclame-methode, maar de reclameposter van de Optimus G is een directe aanval op Apple. De poster laat zien hoe de smartphone dwars door een appel snijdt en onderaan de poster staan enkele ‘nadelen’ van de iPhone 5. Zo heeft Apple’s nieuwste smartphone geen NFC, maar of dat nu zo’n sterk pluspunt is valt te betwijfelen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG meldt het volgende over de reclameposter:

Onze posters bevatten enkel feiten over iPhone 5 en is geen laster. Het is gewoon een feit dat de iPhone 5 geen NFC heeft. Het scherm is relatief klein: dat is ook waar. Andere genuanceerde zinnen zijn puur voor de marketing.