LG E720 met Android 2.2 duikt op
Redactie

LG E720LG komt met een nieuwe Android-telefoon voor de dag. Dit keer gaat het om de E720, een telefoon met een 3,2″ touchscreen, een vijf megapixel camera, GPS, Wi-Fi en een 600 MHz-processor. Daarnaast heeft de E720 Android 2.2 als besturingssysteem. Het Poolse weblog waar de LG E720 voor het eerst opdook, onthult niets over een releasedatum. Stel, de telefoon komt rond de kerst uit, misschien komt de telefoon dan wel met Android 3.0.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Naast de E720 lekte er nog een ander toestel uit: de LG E900. Een Windows Phone 7 smartphone met een 1,3 GHz-processor. De smartphone heeft een 3,7 inch touchscreen en kan HD-video’s schieten. Wij van Androidplanet vinden het – vanzelfsprekend – jammer dat LG deze telefoon met Windows Phone 7 uitrust. Was Android niet beter op zijn plaats geweest?

Hieronder een filmpje van het Poolse weblog. De kwaliteit is niet erg goed, maar het geeft wel een eerste indruk van de E720. Het lijkt alsof LG weer heeft gekozen voor een resistief touchscreen. Dit heeft zo zijn nadelen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.