LG onthult middenklasser F70 met 4G en 4,5 inch-scherm

Gijs Ettes
24 februari 2014, 8:43
2 min leestijd
LG onthult middenklasser F70 met 4G en 4,5 inch-scherm
LG F70 onthuld

LG heeft de LG F70 onthuld, een middenklasse Android-smartphone met 4G-ondersteuning en een 4,5 inch-scherm met een relatief lage resolutie van 800 bij 480 pixels. Het display heeft wel goede kijkhoeken dankzij de ips-technologie. Verder beschikt de smartphone over een 1,2GHz-quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. De 4GB aan opslagruimte is uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje.

Het LG-toestel heeft daarnaast een 5-megapixel-camera aan boord, alsmede een vga-frontcamera en een flinke 2440 mAh-accu. We kunnen ons voorstellen dat laatstgenoemde, gezien de bescheiden specificaties, garantstaat voor een lange accuduur. Bij verschijning in april draait de LG F70 op Android 4.4 (KitKat).

Lees verder na de advertentie.

Handige features van de LG F70

Bij het uitlenen van de LG heeft de LG F70 hoef je overigens niet bang te zijn dat anderen per ongeluk jouw persoonlijke foto`s of berichten zien. Dankzij Guest Mode komt de gast binnen via een andere, veilige toegang en ziet daarmee niet al jouw apps en persoonlijke bestanden. Je kunt zelf instellen wat je telefoon toont in deze modus.

Dankzij de app Easy Home wordt daarnaast de overstap van featurephone naar smartphone eenvoudig. Hiermee heb je de mogelijkheid om te switchen naar het bekende menu van een featurephone, met een numeriek toetsenbord, direct toegang tot je contacten en pijltoetsen om door menu’s te scrollen. Ideaal voor oudere gebruikers dus.

Een laatste handige feature van de nieuwe toestellen van LG is Knock Code: hierdoor hoef je geen knop in te drukken of pincode in te voeren, maar een klopcombinatie is voldoende. Je kunt je eigen patroon tussen twee en acht tikken kiezen. Volgens LG zijn op die manier ruim 86.000 combinaties mogelijk.

LG F70 specificaties op een rij

  • Releasedatum: april 2014
  • Besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat)
  • Processor: 1,2GHz-quadcore-processor
  • Geheugen: 1GB aan werkgeheugen, 4GB opslagruimte
  • Scherm: 4,5 inch-scherm (800 x 480 pixels)
  • Netwerk:  gprs, wifi, 3g, 4g
  • Batterij: 2440 mAh
  • Camera: 5-megapixel-camera, vga-frontcamera
  • Overig: beschikbaar in zwart en wit

Het laatste nieuws over het MWC 2014

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG F70
LG F70

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu