Zoveel gaan de LG G5 Friends en modules kosten

Erwin Vogelaar
20 april 2016, 19:24
1 min leestijd
Zoveel gaan de LG G5 Friends en modules kosten

LG heeft de prijzen voor de verschillende LG Friends bekend gemaakt. Deze extra apparaten voor de LG G5 zijn vanaf eind deze maand verkrijgbaar.

Lees verder na de advertentie.

LG Friends prijzen

Eind deze maand zal eindelijk de LG G5 te koop zijn, maar de smartphone komt niet alleen. Op 29 april komt LG ook met een serie LG Friends op de markt. Deze vriendelijke apparaten voegen diverse mogelijkheden toe aan de de smartphone, zoals het ervaren van virtual reality en het filmen van 360-graden-video’s. Het bedrijf heeft nu bekendgemaakt wat we hier straks voor moeten betalen.

LG Friends prijzen

Allereerst de vr-bril, of de LG 360 VR. Deze bril wordt met een kabel aangesloten aan de LG G5, waarna je dus virtual reality kunt ervaren. De bril gaat voor 279 euro over de toonbank. Voor dezelfde prijs koop je de LG 360 Cam, een kleine 360 -raden-camera die draadloos met de smartphone werkt. Ook noemt LG nog een Hybrid Battery Charger voor 59,99 euro, wat waarschijnlijk  een extra accu is die  ook als powerbank kan dienen. Afwezig is de LG Rolling Bot, het rollende camera-robotje.

Prijs LG G5 modules

Uiteraard zijn er ook nog modules voor de smartphone te koop. De opvallendste eigenschap van de LG G5 is namelijk het modulaire design, waardoor je fysieke uitbreidingen in het toestel kunt steken. De LG Cam Plus, die fysieke cameraknoppen, extra houvast en een 1200 mAh-accu toevoegt, gaat 99 euro kosten. De Hi-Fi Plus-module van Bang & Olufsen, die het geluid moet versterken en verbeteren, gaat 149 euro kosten.

Deze modules prikkelen de fantasie, dus daarom hebben we alvast nagedacht over eventuele toekomstige modules die wij graag zouden zien. Tevens hebben we de LG G5 al uitgebreid getest. Hoe het toestel bevalt? Dat lees je in onze review.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: Tweakers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G5
LG G5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu