De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘LG G Flex 2 wordt nog buigzamer dan voorganger’

Gijs Ettes
26 november 2013, 8:58
1 min leestijd
‘LG G Flex 2 wordt nog buigzamer dan voorganger’
G Flex 2

De buigbare G Flex van LG is nog niet uit in de Benelux, of er wordt al gesproken over een opvolger van de bijzondere smartphone. Volgens de eerste geruchten wordt de G Flex 2 nog buigzamer dan zijn voorganger. Mogelijk wordt de telefoon in het tweede kwartaal van 2014 officieel onthuld.

De G Flex 2 krijgt naar verluidt een behuizing van stevig rubber, waardoor het toestel in een hoek van 90 graden kan worden gebogen. Om deze mate van flexibiliteit te behalen, is het heel waarschijnlijk dat de G Flex 2 ook beschikt ook een buigbare accu. LG heeft nog geen reactie gegeven op de geruchten.

Lees verder na de advertentie.

De G Flex is LG`s eerste smartphone met een gebogen scherm. Het 6 inch-scherm met een 720p-resolutie is voorzien van de flexibele oled-technologie en geeft het toestel een opvallend design. Het beeld is licht gebogen en het toestel is op het dunste punt 7,9 millimeter dik.

Daarnaast heeft de telefoon een speciale coating aan de achterzijde, die ervoor zorgt dat krassen en beschadigingen binnen een aantal minuten verdwijnen. In onderstaande video zie je hoe dat in de praktijk werkt.

Lees meer over de LG G Flex

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu