LG G Flex kopen vanaf vandaag mogelijk, toestel kost ruim 700 euro

Gijs Ettes
22 februari 2014, 17:02
2 min leestijd
LG G Flex kopen vanaf vandaag mogelijk, toestel kost ruim 700 euro
LG G Flex kopen

Vanaf vandaag kun je de LG G Flex kopen, zowel los als in combinatie met een abonnement. Bij meest uitgebreide 2-jarige abonnementen is de LG G Flex gratis, maar wil je de LG G Flex los bestellen, dan moet je rekening houden met een fors prijskaartje. Het toestel kost ruim 700 euro. Voor die prijs krijg je LG’s eerste gebogen smartphone met een flexibel 6 inch-scherm met een 720p-resolutie. De smartphone is aan de grote kant, maar is op zijn dunste punt slechts 7,9 millimeter dik.

Het design van de LG G Flex is zeker in het oog springend. Het ontwerp moet volgens LG de geluidskwaliteit verbeteren, omdat de afstand tussen mond en microfoon kleiner is. De vorm biedt ook een IMAX-achtig effect bij het bekijken van video’s en moet ervoor zorgen dat de G Flex makkelijker in een broekzak glijdt. In de praktijk is het zeker fijn om foto’s en video’s te bekijken op het display, maar voor deze prijs hadden we graag een full-hd-scherm gezien.

Lees verder na de advertentie.

Niettemin is de LG G Flex  voorzien van een aantal handige snufjes. Aan de achterzijde bevinden zich, net als bij de LG G2, volumetoetsen en de powerknop. Door deze plaatsing heeft LG het voor elkaar gekregen om de schermrand een stuk dunner te maken.

De achterzijde is daarnaast voorzien van een dun laagje dat krassen binnen minuten doet verdwijnen. Verder is de G Flex voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-quadcore-processor geklokt op 2,26GHz, 2GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. De accu heeft een flinke capaciteit van 3500 mAh; een logische keuze gezien het grote 6 inch-scherm.

LG G Flex Kopen met abonnement

Bij de meest uitgebreide 2-jarige abonnementen krijg je het toestel gratis. Wil je een abonnement met lagere maandlasten dan zal je in de meeste gevallen extra moeten bijbetalen voor het toestel. Hieronder hebben we de beste deals voor je op een rijtje gezet.

Het laatste LG G Flex nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu