De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

LG G Flex onthuld, heeft gebogen scherm en zelfreparerende achterklep

Gijs Ettes
28 oktober 2013, 8:56
1 min leestijd
LG G Flex onthuld, heeft gebogen scherm en zelfreparerende achterklep
LG G Flex onthuld

Sinds afgelopen weekend is de G Flex onthuld in Zuid-Korea, zo meldt LG. Eerder lekten al een G Flex video en een aantal foto’s uit en sinds zondag is het toestel dus echt officieel.

De G Flex valt op door het gebogen 6 inch-scherm (720 x 1280 pixels) dat is voorzien van de flexibele oled-schermtechnologie. Het beeld is licht gebogen en het toestel is op het dunste punt 7,9 millimeter dik. Met een gewicht van 177 gram is de G Flex wel een zware jongen.

Lees verder na de advertentie.

LG G Flex onthuld

Net als de LG G2 is de G Flex overigens voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-quadcore-processor geklokt op 2,26GHz, 2GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. De accu heeft met 3500 mAh wel meer capaciteit – een logische keuze gezien het grote 6 inch-scherm. De LG G2 is voorzien van een 5,2 inch-scherm (1080 —1920 pixels).

Interessante toevoeging aan de G Flex is de zelfreparerende achterklep die is voorzien van een dun laagje dat krassen binnen minuten doet verdwijnen. LG heeft bevestigd dat de G Flex zal zijn voorzien van Android 4.2.2 (Jelly Bean) met LG’s eigen skin. De release in Zuid-Korea staat gepland voor volgende maand, maar of het toestel ook internationaal zal verschijnen, is niet bekend.

Lees meer over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu