LG G Flex onthuld, heeft gebogen scherm en zelfreparerende achterklep

Gijs Ettes
28 oktober 2013, 8:56
1 min leestijd
LG G Flex onthuld, heeft gebogen scherm en zelfreparerende achterklep
LG G Flex onthuld

Sinds afgelopen weekend is de G Flex onthuld in Zuid-Korea, zo meldt LG. Eerder lekten al een G Flex video en een aantal foto’s uit en sinds zondag is het toestel dus echt officieel.

De G Flex valt op door het gebogen 6 inch-scherm (720 x 1280 pixels) dat is voorzien van de flexibele oled-schermtechnologie. Het beeld is licht gebogen en het toestel is op het dunste punt 7,9 millimeter dik. Met een gewicht van 177 gram is de G Flex wel een zware jongen.

Lees verder na de advertentie.

LG G Flex onthuld

Net als de LG G2 is de G Flex overigens voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-quadcore-processor geklokt op 2,26GHz, 2GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. De accu heeft met 3500 mAh wel meer capaciteit – een logische keuze gezien het grote 6 inch-scherm. De LG G2 is voorzien van een 5,2 inch-scherm (1080 —1920 pixels).

Interessante toevoeging aan de G Flex is de zelfreparerende achterklep die is voorzien van een dun laagje dat krassen binnen minuten doet verdwijnen. LG heeft bevestigd dat de G Flex zal zijn voorzien van Android 4.2.2 (Jelly Bean) met LG’s eigen skin. De release in Zuid-Korea staat gepland voor volgende maand, maar of het toestel ook internationaal zal verschijnen, is niet bekend.

Lees meer over LG

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Merk: LG
Device: LG G Flex

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's