De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG G Flex release eind februari, toestel kost 749 euro

Gijs Ettes
21 januari 2014, 9:15
2 min leestijd
LG G Flex release eind februari, toestel kost 749 euro
LG G Flex release

In een persbericht heeft LG bekendgemaakt dat vanaf februari de LG G Flex, de eerste gebogen en flexibele smartphone van de fabrikant, beschikbaar zal worden in 20 Europese landen. Hieronder vallen in ieder geval Nederland, België, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zweden en Oostenrijk. Het toestel heeft een adviesprijs van 749 euro.

In Zuid-Korea is de G Flex reeds beschikbaar en in de Verenigde Staten kan men vanaf het einde van deze maand aan de slag met het bijzondere LG-toestel. De G Flex is voorzien van een gebogen 6 inch-scherm met een 720p-resolutie dat dankzij de flexibele oled-technologie is in te drukken als je de telefoon plat op een tafel legt. Op het dunste punt meet de G Flex 7,9 millimeter en dankzij de vorm kun je hem – ondanks het grote scherm – toch comfortabel gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

LG G Flex: groot en flexibel

Het ontwerp van de LG G Flex moet volgens LG de geluidskwaliteit verbeteren, omdat de afstand tussen mond en microfoon kleiner is. De vorm biedt ook een IMAX-achtig effect bij het bekijken van video’s en moet ervoor zorgen dat de G Flex makkelijker in een broekzak glijdt. Met een gewicht van 177 gram is de G Flex wel een zware jongen.

Verder is de achterklep van het toestel opvallend; deze is voorzien van een dun laagje dat krassen binnen minuten doet verdwijnen. De G Flex is daarnaast voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-quadcore-processor geklokt op 2,26GHz, 2GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen.

De accu heeft een flinke capaciteit van 3500 mAh; een logische keuze gezien het grote 6 inch-scherm. In onderstaande video zie je hoe flexibel de G Flex in de praktijk is.

https://www.youtube.com/watch?v=LahYuSyWidc

Het laatste nieuws over de LG G Flex

Hieronder lees je het meest recente nieuws met betrekking tot deze flexibele LG-telefoon. Meer informatie over het toestel vind je op de LG G Flex-toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu