De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

LG G Flex video laat nieuwe besturing met handbewegingen zien

Redactie
18 november 2013, 15:10
1 min leestijd
LG G Flex video laat nieuwe besturing met handbewegingen zien
LG G Flex kopen

De LG G Flex is LG`s eerste smartphone met een gebogen scherm. Het 6 inch-scherm met een 720p-resolutie is voorzien van de flexibele oled-technologie en geeft het toestel een opvallend design met een licht gebogen scherm.

In een nieuwe LG G Flex video is te zien hoe iemand gebruikmaakt van de nieuwe handbewegingen van de smartphone, waarmee hij het toestel kan besturen. Zo is er een nieuwe interface en opgefrist lockscreen te zien, en enkele nieuwe acties die door middel van een handbewegingen worden geactiveerd.

Het blijft echter nog onduidelijk of de G Flex ook naar Nederland komt, en na het zien van de video hopen wij van wel!

Lees verder na de advertentie.

LG G Flex video

LG G Flex specs

Het ontwerp moet volgens LG de geluidskwaliteit verbeteren, omdat de afstand tussen mond en microfoon kleiner is. De vorm moet ook zorgen voor een IMAX-achtig effect bij het bekijken van video`s en ervoor zorgen dat de G Flex makkelijker in een broekzak glijdt. Met een gewicht van 177 gram is de G Flex wel een zware jongen.

Ook opvallend aan de LG G Flex is de achterklep die is voorzien van een dun laagje dat krassen binnen minuten doet verdwijnen. Verder is de smartphone voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-quadcore-processor geklokt op 2,26GHz, 2GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. De accu heeft een flinke capaciteit van 3500 mAh; een logische keuze gezien het grote 6 inch-scherm.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu