LG G Pro 2 camera schiet 4K-video’s en heeft optische beeldstabilisatie

Gijs Ettes
4 februari 2014, 8:26
1 min leestijd
LG G Pro 2 camera schiet 4K-video’s en heeft optische beeldstabilisatie
LG G Pro 2 camera

LG heeft officieel bekendgemaakt dat de LG G Pro 2 camera de mogelijkheid heeft om 4K-video’s te schieten en beschikt over optische beeldstabilisatie. Dat betekent dat de filmpjes die je met het toestel maakt een maximale resolutie hebben van maar liefst 3840 bij 2160 pixels. Dat geldt overigens alleen voor de 13-megapixel-camera aan de achterzijde; de 2,1-megapixel-frontcamera beschikt niet over 4K-video en optische beeldstabilisatie. Wel kan de gebruiker met deze camera in hd videobellen.

Een andere fijne feature van de LG G Pro 2 camera is dat deze de optie heeft om slow motion-filmpjes te maken. Daarnaast kun je met de burstmodus in sneltreinvaart tientallen foto’s schieten, waarna het toestel de beste kiekjes toont. Het lijkt er daarmee op dat de camera een flinke verbetering wordt ten opzichte van de lens die we vinden op de LG G2, het vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant dat vorig jaar op de markt kwam.

Lees verder na de advertentie.

De LG G Pro 2 is officieel de opvolger van de LG Optimus G Pro. Afgezien van de camera’s is er nog weinig bevestigde informatie beschikbaar over het toestel. Wel ligt het in de lijn der verwachting dat het toestel een groter scherm heeft dan zijn voorganger (6 inch) en is voorzien van een nog hogere resolutie (minstens 1080p).

Over de overige hardware is het speculeren. Waarschijnlijk beschikt de telefoon over tenminste 3GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Tot slot lijkt het ons aannemelijk dat de smartphone 4G-netwerken ondersteunt.

LG G Pro 2 release

LG heeft onlangs bekendgemaakt dat de LG G Pro 2 onthulling plaatsvindt tijdens het Mobile World Congress, dat wordt gehouden van 24 tot en met 27 februari in Barcelona. Kort daarna zal het toestel waarschijnlijk internationaal beschikbaar worden.

Het laatste LG G Pro 2 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Pro 2
LG G Pro 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu