LG G Pro 2 onthulling vindt plaats tijdens het Mobile World Congress

Gijs Ettes
27 januari 2014, 7:55
1 min leestijd
LG G Pro 2 onthulling vindt plaats tijdens het Mobile World Congress
LG G Pro 2 onthulling

LG heeft officieel bekendgemaakt dat de LG G Pro 2 onthulling plaatsvindt tijdens het Mobile World Congress, dat dit jaar plaatsvindt van 24 tot en met 27 februari in Barcelona. Eerdere geruchten met betrekking tot de presentatie van het aankomende toptoestel van LG zijn daarmee bevestigd, hoewel de fabrikant nog niet heeft onthuld over welke specificaties het toestel zal beschikken.

Niettemin wordt er volop gespeculeerd over het design en de hardware van de LG G Pro 2, de opvolger van de populaire Optimus G Pro die begin 2013 verscheen. Zo gaan er geruchten dat het toestel voorzien zal zijn van een 6 inch-scherm met een full-hd (1080p) resolutie. Dit is opvallend, aangezien eerder werd uitgegaan van een smartphone met een 5,9 inch-scherm (2560 bij 1440 pixels). Dat laatste lijkt aannemelijk als LG de directe concurrentie wilt aangaan met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5.

Lees verder na de advertentie.

Verder is de verwachting dat de LG G Pro 2 beschikt over 3GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 800-processor. De maximale kloksnelheid van deze Qualcomm-Soc bedraagt 2,3 GHz. Daarnaast verwachten we 16GB of 32GB aan opslagruimte, een 16-megapixel-camera met de mogelijkheid om in hd te filmen en een flinke 3200 mAh-accu.

Of en wanneer het toestel in Nederland en België verschijnt, is vooralsnog onbekend. Mogelijk wordt tijdens het Mobile World Congress meer bekend over een internationale release van het toestel.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Pro 2
LG G Pro 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu