‘Opvolger LG G Watch wordt begin september aangekondigd’

Gijs Ettes
18 augustus 2014, 8:53
1 min leestijd
‘Opvolger LG G Watch wordt begin september aangekondigd’
lg g watch

De opvolger van de LG G Watch, het slimme horloge van de Zuid-Koreaanse fabrikant dat sinds vorige maand verkrijgbaar is in Nederland, krijgt een opvolger. Volgens The Korea Times wordt de LG G Watch 2 tijdens de elektronicabeurs IFA (5-10 september) onthuld en zal de smartwatch wederom draaien op Android Wear. Bovendien zou het apparaat een ‘game changer’ worden, met een amoled-scherm in plaats van een lcd. Of het uurwerk van het horloge net als de Motorola Moto 360 rond wordt, is niet bekend.

In een statement geeft LG overigens aan dat er nog geen toekomstige Android Wear-producten zijn bevestigd. Wel blijft het bedrijf Android Wear ondersteunen, ongeacht wat er met de G Watch gebeurt.

Lees verder na de advertentie.

LG G Watch review

LG G Watch 2

Onlangs namen we in onze LG G Watch review het slimme horloge van LG uitgebreid onder de loep. Uit onze tests is gebleken dat, hoewel Android Wear potentie heeft, het besturingssysteem nog in de kinderschoenen staat. Dat is gedeeltelijk te wijten aan de Nederlandse taalondersteuning die nog steeds niet optimaal is.

De smartwatch zelf werkt goed, maar heeft een scherm dat in direct licht slecht afleesbaar is. Bovendien is de accuduur matig en is het vierkante design niets om over naar huis te schrijven.

Lees meer over de LG G Watch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Watch
LG G Watch

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu