Dit zijn de Android Wear-smartwatches van Motorola en LG

Redactie
18 maart 2014, 18:19
1 min leestijd
Dit zijn de Android Wear-smartwatches van Motorola en LG
LG G Watch

Motorola heeft dinsdag zijn smartwatch aangekondigd: de Motorola Moto 360. De smartwatch van Motorola heeft een authentieker design met een rond klokje dat ook `gewoon` de tijd kan laten zien. Aan de zijkant zit een knop waarmee het scherm wordt geactiveerd. Hoe dit precies werkt, is onbekend. Mogelijk wordt de klok ook op het scherm geprojecteerd.

De smartwatch komt in een reeks aan stijlen beschikbaar en is vanaf deze zomer beschikbaar in de Verenigde Staten. Motorola benadrukt dat de Moto 360 wereldwijd wordt uitgebracht. Verdere informatie, zoals de gebruikte hardware of de prijs, is nog onbekend.

Lees verder na de advertentie.

LG G Watch

lggwatch

LG heeft ook zijn smartwatch, de LG G Watch, aangekondigd. De smartwatch is volgens LG in samenwerking met Google ontwikkeld, en het apparaat zou de eerste Android Wear-smartwatch moeten worden. Verdere details, zoals de gebruikte hardware of welke functionaliteiten de smartwatch biedt, zijn vooralsnog onbekend. De LG G Watch verschijnt het tweede kwartaal van 2014 op de markt.

“De mogelijkheid om met Google samen te werken aan de LG G Watch is de perfecte gelegenheid voor LG om alles uit de kast te halen op het vlak van design en innovatie”, zegt Dr. Jong-seok Park, voorzitter en CEO van LG. “Met de LG G Watch zorgt LG voor een nieuwe mijlpaal voor wearables na ‘s werelds eerste 3G Touch Watch Phone in 2009 en de Prada Link in 2008. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit toestel alles in huis heeft om de markt van de smart wearables te veroveren.”

Lees meer over de beste Android smartwatches en welke je moet hebben!

Lees meer over LG

Lees meer over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Watch
LG G Watch

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu