Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Bekijk: LG toont ronde Android Wear-smartwatch in video

Redactie
25 augustus 2014, 13:01
1 min leestijd
Bekijk: LG toont ronde Android Wear-smartwatch in video
LG G Watch R video

LG gaat tijdens de elektronicabeurs IFA, die van 5 tot 10 september plaatsvindt, zijn eerste ronde smartwatch aankondigen die draait op Android Wear. Het apparaat krijgt de naam LG G Watch R. De huidige smartwatch van LG, de G Watch, is vierkant en degelijk, maar mist de finesse van bijvoorbeeld de ronde Moto 360.

De nieuwe ronde smartwatch van LG gaat de G Watch R heten, met (hoogstwaarschijnlijk) de R van Round. De afbeelding rechts laat het ronde design van de nieuwe smartwatch zien, die mogelijk een geheel metalen design heeft, inclusief metalen druk- en draaiknop aan de rechterzijde. De LG G Watch R video geeft ook een sneer aan Motorola, omdat de ronde smartwatch van LG een ‘echt rond’ design zou hebben. De Moto 360 breekt aan de onderzijde van het scherm af, omdat daar belangrijke hardware zou zitten. De onderkant van de Moto 360 is daarmee gewoon recht afgesneden – en dat wil LG met de G Watch R juist niet.

Lees verder na de advertentie.

LG G Watch R video

https://www.youtube.com/watch?v=1STW7LQXONo

De verwachting is wel dat de LG G Watch R meer dan de G Watch (200 euro) gaat kosten. Een releasedatum is nog onbekend, maar het zo goed als zeker dat LG de smartwatch tijdens de IFA gaat introduceren, waar de prijs en releasedatum mogelijk ook bekend worden gemaakt.

Laatste LG-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Watch R
LG G Watch R

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu