Bekijk: LG toont ronde Android Wear-smartwatch in video
Redactie

LG G Watch R videoLG gaat tijdens de elektronicabeurs IFA, die van 5 tot 10 september plaatsvindt, zijn eerste ronde smartwatch aankondigen die draait op Android Wear. Het apparaat krijgt de naam LG G Watch R. De huidige smartwatch van LG, de G Watch, is vierkant en degelijk, maar mist de finesse van bijvoorbeeld de ronde Moto 360.

De nieuwe ronde smartwatch van LG gaat de G Watch R heten, met (hoogstwaarschijnlijk) de R van Round. De afbeelding rechts laat het ronde design van de nieuwe smartwatch zien, die mogelijk een geheel metalen design heeft, inclusief metalen druk- en draaiknop aan de rechterzijde. De LG G Watch R video geeft ook een sneer aan Motorola, omdat de ronde smartwatch van LG een ‘echt rond’ design zou hebben. De Moto 360 breekt aan de onderzijde van het scherm af, omdat daar belangrijke hardware zou zitten. De onderkant van de Moto 360 is daarmee gewoon recht afgesneden – en dat wil LG met de G Watch R juist niet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG G Watch R video

https://www.youtube.com/watch?v=1STW7LQXONo

De verwachting is wel dat de LG G Watch R meer dan de G Watch (200 euro) gaat kosten. Een releasedatum is nog onbekend, maar het zo goed als zeker dat LG de smartwatch tijdens de IFA gaat introduceren, waar de prijs en releasedatum mogelijk ook bekend worden gemaakt.

Laatste LG-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.