De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG G Watch release vindt plaats in juni, smartwatch kost 199 euro

Gijs Ettes
29 april 2014, 15:33
1 min leestijd
LG G Watch release vindt plaats in juni, smartwatch kost 199 euro
LG G Watch release

De LG G Watch release vindt plaats in juni, zo heeft de Franse tak van de elektronicafabrikant bekendgemaakt. De Android smartwatch  krijgt een adviesprijs van 199 euro. Kopers kunnen kiezen tussen een zwarte en een wit-gouden variant die allebei beschikken over een 1,65 inch-scherm en 4GB aan opslagruimte.

Verder is het apparaat stof- en waterbestendig en voorzien van een scherm dat altijd is ingeschakeld. Daardoor kun je snel de tijd en meldingen checken, zonder dat je de smartwatch hoeft te ontgrendelen. Het display heeft een resolutie van 240 bij 240 pixels en is aanraakgevoelig, maar je kunt ook middels stemcommando`s in combinatie met Google Now (zoek)opdrachten uitvoeren. Naast meldingen, de tijd en het weer is de LG G Watch ook voorzien van de mogelijkheid om je activiteiten te tracken. Zo houdt hij je snelheid bij en de afstand die je hebt afgelegd met wandelen, rennen of fietsen.

Lees verder na de advertentie.

De LG G Watch en Motorola Moto 360 zijn de eerste slimme horloges  met Android Wear, Googles speciale besturingssysteem voor wearables. Het horloge van Motorola ziet er qua design behoorlijk afwijkend uit, vergeleken met de meer traditioneel uitziende smartwatch van LG. De Moto 360 is op het gebied van functies hetzelfde, maar heeft een rond uurwerk dat veel wegheeft van een analoog horloge.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Watch
LG G Watch

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu