Screenshots: check de hippe klokjes van de LG G Watch

Gijs Ettes
2 juni 2014, 10:22
1 min leestijd
Screenshots: check de hippe klokjes van de LG G Watch
lg g watch screenshots

Op korte termijn zal LG zijn nieuwste smartwatch uitbrengen in de vorm van de LG G Watch. Het slimme horloge zal behoorlijk wat verschillende klokjes krijgen om uit te kiezen, zo blijkt uit LG G Watch screenshots die onlangs werden gepubliceerd door de relatief onbekende Twitter-lekker @UpLeaks. Uit de plaatjes blijkt dat de G Watch over een aantal klassieke digitale uurwerken beschikt, maar dat gebruikers ook kunnen kiezen voor zeer kleurrijke en hippe klokjes.

Uit gegevens die @UpLeaks in handen heeft, blijkt verder dat de smartwatch over een 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400) zal beschikken. Die wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslaggeheugen, dat niet uitbreidbaar is. Naar verwachting wordt de G Watch nog deze maand beschikbaar in de Amerikaanse, Britse en Duitse Google Play voor een adviesprijs van 199 euro.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de LG G Watch screenshots

De LG G Watch is de nieuwste smartwatch van de Zuid-Koreaanse fabrikant die werkt met Android Wear, de speciale versie van Googles besturingssysteem voor wearables. De smartwatch kan veel meer dan alleen de tijd tonen. Hij geeft bijvoorbeeld meldingen voor inkomende mails en telefoongesprekken weer, maar laat je ook je agenda raadplegen, direct vanaf je pols.

Het kleine display (1,65 inch, 240 bij 240 pixels) kan gebruikt worden om de smartwatch te bedienen, maar je kunt het apparaatje ook stemcommando’s geven middels ‘Ok, Google’. Vervolgens kun je allerhande vragen stellen om snel de gewenste informatie te krijgen. Handig en handsfree!

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Watch
LG G Watch

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu