De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Specs en accuduur LG G Watch uitgelekt’

Gijs Ettes
11 juni 2014, 9:55
1 min leestijd
‘Specs en accuduur LG G Watch uitgelekt’
LG G Watch specificaties

Twitter-lekker @Upleaks, die al eerder informatie publiceerde over de LG G Watch, heeft weer toegeslagen. In een nieuwe tweet toont hij het specificatieoverzicht van de smartwatch, waaruit op te maken valt dat deze een standby-tijd heeft van 36 uur. Het slimme horloge heeft een accu met een capaciteit van 400 mAh en per uur wordt er in stand-by (met alle sensoren en het scherm ingeschakeld) circa 11 mA stroom verbruikt.

Uit het overzicht met LG G Watch specificaties blijkt verder dat de smartwatch de talen Engels, Spaans, Frans, Koreaans en Chinees ondersteunt en een ingebouwde notitie-app, stopwatch, sms- en e-mail-app heeft. Verder bedragen de afmetingen 37,9 bij 46,5 bij 9,9 millimeter en weegt het apparaat inclusief batterij 61 gram.

Lees verder na de advertentie.

Het zijn niet de eerste LG G Watch specificaties die zijn uitgelekt. Eerder werd al bekend dat de smartwatch van LG beschikt over een 1,65 inch-scherm met een resolutie van 280 bij 280 pixels. Verder heeft de gadget 4GB aan opslagruimte en 512MB aan werkgeheugen aan boord. Via bluetooth 4.0 is hij te koppelen met  een smartphone, om zo gebruik te maken van de dataverbinding.

De LG G Watch is samen met de Motorola Moto 360 de eerste smartwatch die draait op Android Wear. Bezoekers van de ontwikkelaarsconferentie Google I/O (25-26 juni) hebben geluk: zij krijgen de G Watch gratis mee. Tijdens I/O maken we mogelijk kennis met meer apparaten die gebruikmaken van Android Wear. Naast LG en Motorola toont wellicht  ook Asus een apparaat met dit OS voor wearables.

Lees meer over de LG G Watch

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Watch
LG G Watch

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu