Video: check de prachtige teaser voor LG’s G Watch

Gijs Ettes
12 mei 2014, 10:11
1 min leestijd
Video: check de prachtige teaser voor LG’s G Watch
LG G Watch video

Naar verwachting brengt LG volgende maand zijn eerste smartwatch uit, de LG G Watch. Het is – samen met de Motorola Moto 360 – de eerste Android smartwatch die draait op Android Wear, Googles speciale besturingssysteem voor wearables. In een nieuwe LG G Watch video passeren alle features van de smartwatch de revue en zien we ook het design nog een keer in vol ornaat.

Eind vorige maand maakte de Franse tak van LG overigens bekend dat de release van de G Watch in juni plaatsvindt en dat de smartwatch 199 euro gaat kosten. Kopers kunnen kiezen tussen een zwarte en een wit-gouden variant die allebei beschikken over een 1,65 inch-scherm en 4GB aan opslagruimte.

Lees verder na de advertentie.

LG G Watch video

LG G Watch : Official Product Video

Lees meer over LG’s nieuwe smartwatch

LG G Watch video

De LG G Watch is stof- en waterbestendig en heeft  een scherm dat altijd is ingeschakeld. Zo  kun je snel de tijd en meldingen checken, zonder dat je de smartwatch hoeft te ontgrendelen. Het display heeft een resolutie van 240 bij 240 pixels en is aanraakgevoelig, maar je kunt ook middels stemcommando`s in combinatie met Google Now (zoek)opdrachten uitvoeren.

Naast meldingen, de tijd en het weer is de LG G Watch ook voorzien van de mogelijkheid om je activiteiten te tracken. Zo houdt hij je snelheid bij en de afstand die je hebt afgelegd met wandelen, rennen of fietsen.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Watch
LG G Watch

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu