Internationale uitrol LG G2 Android 4.4 update start deze maand

Gijs Ettes
15 januari 2014, 11:14
1 min leestijd
Internationale uitrol LG G2 Android 4.4 update start deze maand
LG G2 Android 4.4 update

In Zuid-Korea kan met al een tijdje aan de slag met de LG G2 Android 4.4 update, maar gelukkig laat de internationale uitrol ervan niet meer lang op zich wachten. LG Mobile heeft bekendgemaakt dat de update vanaf eind deze maand stapsgewijs beschikbaar zal worden voor gebruikers van de LG G2. Een officiële datum voor een release in Nederland en België is vooralsnog niet voorhanden.

Bezitters van het toptoestel van LG kunnen wel alvast kennismaken met de nieuwe Android-versie dankzij een video die op YouTube is opgedoken. De video licht de update uit die sinds november in Zuid-Korea beschikbaar is, maar de schermteksten zijn in het Engels. Lees verder om de video te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Met een nummer 3 positie in ons overzicht met de beste smartphones van 2013 gooit de LG G2 overigens hoge ogen. Het vlaggenschip van LG maakt indruk door zijn innovatieve design en een uitstekend scherm met een zeer kleine schermrand. Hierdoor lijkt het 5,2 inch full-hd-scherm van de G2 nog groter.

LG heeft ook de knoppen van de zijkant naar de achterkant verplaatst. Het inzicht voor dit `Back Button`-concept is volgens LG verkregen uit het bestuderen van gebruikers. Hieruit bleek dat hoe groter de telefoon werd, hoe moeilijker het werd om de knoppen goed te kunnen bereiken. Dankzij de knoppen aan de achterzijde moet het makkelijker zijn om het toestel aan en uit te zetten en om het volume te regelen.

https://www.youtube.com/watch?v=x_YNsuMxYPo

Lees het laatste nieuws over de LG G2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu