LG gestart met uitrol LG G2 Android 4.4-update, ook in Nederland

Gijs Ettes
20 maart 2014, 13:01
1 min leestijd
LG gestart met uitrol LG G2 Android 4.4-update, ook in Nederland
LG G2 Android 4.4-update

Goed nieuws voor bezitters van een LG G2: de Zuid-Koreaanse fabrikant is ein-de-lijk begonnen met de uitrol van de laatste versie van Android 4.4 (KitKat) voor het toestel. De update heeft lang op zich laten wachten, maar wordt stapsgewijs op steeds meer plekken beschikbaar. Saillant detail: in thuisland Zuid-Korea beschikken LG-gebruikers al sinds november vorig jaar over de update.

De LG G2 Android 4.4-update is iets meer dan 480MB groot en introduceert diverse fijne verbeteringen. Zo zijn de statusbalken nu doorzichtig, is er een nieuwe full screen-modus en is de beveiliging van het besturingssysteem verbeterd. Daarnaast moet de accuduur van de LG G2 beter worden na installatie van de update en moet het toestel sneller aanvoelen. Dat laatste zal vooral merkbaar zijn in de browser, die gebruikmaakt van de zogenoemde Chromium-engine. Andere apps op de smartphone werken tot 17 procent sneller, aldus de fabrikant.

Lees verder na de advertentie.

De LG G2 Android 4.4-update introduceert verder de mogelijkheid om draadloos te printen via wifi of bluetooth met behulp van Google Cloud Print. Tot slot is de nauwkeurigheid van Knock Code, de functie om je toestel te ontgrendelen met een combinatie van tikken, verbeterd.

De beste LG G2 aanbiedingen

De LG G2 is een van de betere smartphones van 2013. Het toestel is los te bestellen bij onderstaande webwinkels. Daarnaast hebben we de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar meer informatie? Bekijk dan onze LG G2 kopen-pagina!

Laatste nieuws over de LG G2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu