LG G2 Android 4.4 update laat langer op zich wachten

Gijs Ettes
16 januari 2014, 8:41
1 min leestijd
LG G2 Android 4.4 update laat langer op zich wachten
LG G2 Android 4.4 update

De LG G2 Android 4.4 update, die aanvankelijk eind deze maand zou worden uitgerold, komt pas eind maart naar Europa. Dat heeft LG Italië bevestigd. Eerder maakte LG Saudi-Arabië bekend dat de update eind januari internationaal beschikbaar zou worden, maar die datum had betrekking op de Knock-feature voor toestellen in de LG Optimus LII-serie. Dankzij Knock is het mogelijk om het toestel te ontgrendelen door op het scherm te tikken.

Ondertussen beschikt men in Zuid-Korea al sinds november vorig jaar over de LG G2 Android 4.4 update. Europese gebruikers moeten helaas nog een flink aantal weken wachten, voordat ze aan de slag kunnen met de nieuwe Android-versie.

Lees verder na de advertentie.

LG G2 Android 4.4 update in beeld

Heb je geen zin om zo lang te wachten en ben je handig met het (flashen van) roms? Dan kun je terecht op dit XDA Developers-forum voor de laatste versie van CyanogenMod voor de LG G2.

Met CyanogenMod 11 kun je namelijk je toestel voorzien van een vrijwel kale versie van Android 4.4 (KitKat) met een aantal fijne toevoegingen. Installatie is geheel op eigen risico en aanbevolen wordt om een back-up van je complete toestel te maken.

In de video hieronder zie je de officiële, door LG uitgerolde update draaien op een Koreaanse LG G2. Wil je de LG G2 kopen? Lees dan ook onze LG G2 review.

https://www.youtube.com/watch?v=x_YNsuMxYPo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu