‘LG G2 Android 4.4-update eerste kwartaal van 2014 beschikbaar’

Redactie
29 november 2013, 19:05
1 min leestijd
‘LG G2 Android 4.4-update eerste kwartaal van 2014 beschikbaar’
LG G2 Android 4.4-update

De LG G2 Android 4.4-update is het eerste kwartaal van 2014 beschikbaar. Dat meldt een Canadese persvoorlichter van LG. De LG G2, het huidige vlaggenschip van het Zuid-Koreaanse bedrijf, zou daarmee vrij snel naar het nieuwe Android 4.4 worden geüpdatet. Volgens de Canadees zou de update aan het einde van het eerste kwartaal beschikbaar komen: dit betekent een releasedatum van eind maart.

Hoewel dit niet betekent dat ook Nederlandse LG G2-toestellen naar KitKat worden geüpdatet, geeft het wel een handige indicatie van het updateschema van de fabrikant.

Lees verder na de advertentie.

LG G2 Android 4.4-update

Het blijft vooralsnog onduidelijk welke veranderingen de LG G2 Android 4.4-update gaat brengen. In het overzicht van Android 4.4 kun je veel veranderingen lezen, zoals efficiënter gebruik van de accu en het beschikbare werkgeheugen, een beter geïntegreerde Google Now-dienst en een ‘immersive’-modus die knoppen, de statusbalk en andere afleidende zaken verbergt.

Hetgeen dat op dit moment vooral duidelijk wordt door Android 4.4, is het sterk verbeterde geheugenverbruik. Hierdoor gaat het toestel efficiënter om met zowel het geheugen als de batterij, wat een langere batterijduur en meer snelheid als gevolg heeft.

Hoogstwaarschijnlijk past LG zijn eigen softwareskin nog op Android 4.4 aan.

Lees alles over de LG’s smartphone op de LG G2 toestelpagina

Categorieën: Firmware, Smartphones
Merk: LG
Device: LG G2

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's