De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

LG G2 krijgt in 2015 update naar Android L

Redactie
25 augustus 2014, 17:18
1 min leestijd
LG G2 krijgt in 2015 update naar Android L
LG G2 Android L

De LG G2 ontvangt in 2015 een update naar Android L, zo heeft een LG-persvoorlichter bekendgemaakt. Ook komt de fraaie interface van de LG G3, met platte elementen en een overzichtelijker design, naar de G2. Waarschijnlijk gebeurt dit samen met de uitrol van de LG G2 Android L-update. LG meldde eerder dat de G2 niet deze nieuwe interface zou krijgen, maar door alle positieve reacties heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf zich bedacht.

De interface van de G3 komt ook naar de L70+ en L80+. Deze midrange-toestellen lijken grotendeels op de G3 en zijn voor aantrekkelijke prijzen te verkrijgen.

Lees verder na de advertentie.

LG G2 Android L

Het is nog onduidelijk wanneer de LG G2 Android L-update wordt uitgerold, maar volgens een woordvoerder van LG is dat pas in 2015. Dit valt te wijten aan de releasedatum van Android L, die pas in de herfst valt en op dit moment ook nog steeds onbekend is. Vervolgens moet LG de software aanpassen en wereldwijd naar de G2 verspreiden, wat ook veel tijd kost. Wij verwachten dat LG de Android L-update voor de G2 in het eerste kwartaal van 2015 gaat uitrollen, nadat de G3 ‘m heeft ontvangen.

Update: Android L is op 15 oktober 2014 officieel onthuld als Android Lollipop. Lees meer over de nieuwe Android-versie op de Android 5.0 Lollipop pagina!

De beste LG G2 aanbiedingen

De LG G2 is een van de betere smartphones van 2013. Het toestel is los te bestellen bij onderstaande webwinkels. Daarnaast hebben we de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar meer informatie? Bekijk dan onze LG G2 kopen-pagina!

LG G2

LG G2 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G2 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Laatste nieuws over de LG G2

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu