Mod verbetert kwaliteit LG G2 camera

Gijs Ettes
25 november 2013, 9:18
1 min leestijd
Mod verbetert kwaliteit LG G2 camera
LG G2 camera

De aandacht voor de LG G2 is – na de release van de Nexus 5 – misschien wat afgenomen, maar dat maakt het toestel van de Zuid-Koreaanse fabrikant niet minder interessant. Over de camera, die in onze LG G2 review goed werd beoordeeld, lopen de meningen echter uiteen.

Een mod verschenen op het XDA forum moet ervoor zorgen dat de kwaliteit van de LG G2 camera in alle omstandigheden wordt verbeterd. Zo is de framerate na het flashen van de mod bij het opnemen van video’s bij weinig licht verhoogd naar een vloeiende 30 beelden per seconde. Daarnaast is de autofocus verbeterd, alsmede de scherpte van foto’s.

Lees verder na de advertentie.

Via het XDA forum vind je de downloadinstructies voor het flashen en gebruiken van de nieuwe LG G2 camerasoftware. Het installeren ervan is op eigen risico en de maker van mod beveelt dan ook aan eerst een volledige back-up te maken. Op die manier voorkom je dat je toestel onbruikbaar wordt wanneer er tijdens de installatie wat misgaat.

De LG G2 is niet alleen voorzien van moderne hardware, maar ook van een groot en scherp 5,2 inch-scherm (1080p) en een innovatieve manier om bijvoorbeeld de volumetoetsen te bedienen. Door de dunne rand rondom het scherm, zijn deze samen met de powerknop naar de achterzijde verplaatst.

Lees meer over de LG G2

Meer over dit vlaggenschip van LG lees je in de LG G2 review. Hieronder vind je het meest recente nieuws met betrekking tot de smartphone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu