De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

LG G2 foto gelekt, laat smartphone in volle glorie zien

Redactie
7 augustus 2013, 12:43
1 min leestijd
LG G2 foto gelekt, laat smartphone in volle glorie zien
lg-g2

Bijna alles over de aankomende LG G2, het nieuwe vlaggenschip van LG, is al breed uitgelekt. Maar als kers op de taart lekt nu ook de officiële LG G2 foto enkele uren voor de release van het toestel. De persfoto is afkomstig van professioneel lekker Evleaks die al veel vaker juiste persfoto’s lekte. Ook zijn er enkele andere foto’s van de LG G2 op het web opgedoken.

De smartphone wordt om 17.00 Nederlandse tijd aangekondigd. De aankondiging is live te volgen.

De smartphone beschikt volgens de geruchten over een powerknop en volumeknoppen aan de achterzijde van het toestel. Dit zou het bereiken van de knoppen moeten verbeteren. Hoe LG dit wil gaat klaarspelen, is nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

LG G2 foto en specs

lg-g2-2

De LG G2 krijgt volgens de berichten over de aankomende smartphone een rappe Snapdragon 800-chip, 2GB RAM, 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie en Android 4.2.2 (Jelly Bean). De kloksnelheid van de processor is een flinke 2,3GHz.

Op 7 augustus wordt de LG G2 release aangekondigd. De poster verhoogt de verwachtingen met de zin `To me, you are perfect`. We zijn benieuwd, want na de release van de Nexus 4 heeft LG voor eens en altijd laten zien dat het in staat is om zeer kwalitatief hoogstaande producten te ontwikkelen en fabriceren.

Daarnaast is nog een extra LG G2 foto gelekt die laat zien hoe dun de schermrand van de LG G2 is. Dit vershil is duidelijk te zien door er een Galaxy S4 naast te leggen.

LG-G2-vs-Samsung-Galaxy-S4-YouTube-27-000702-645x390

c

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu