Nu beschikbaar: Android Lollipop-update voor de LG G2

Gijs Ettes
28 april 2015, 11:20
2 min leestijd
Nu beschikbaar: Android Lollipop-update voor de LG G2

LG is gestart met de uitrol van de LG G2 Lollipop-update in Nederland. De update voor het vlaggenschip van 2013 werd deze maand verwacht en LG heeft zich dus netjes aan zijn afspraak gehouden.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de LG G2 Lollipop-update

De LG G2 Lollipop-update brengt alle verbeteringen van de nieuwe Android-versie, waaronder het Material Design, soepelere overgangen, verbeterde animaties en effecten en nieuwe snelle instellingen. De update was al eerder beschikbaar voor de LG G3 en heeft nu dus ook zijn weg gevonden naar de G2, die een kleine twee jaar geleden werd geïntroduceerd in ons land. Later vandaag presenteert LG zijn nieuwste vlaggenschip in de vorm van de LG G4.

Momenteel is de LG G2 Lollipop-update alleen via de pc-software van LG en dus niet over-the-air te downloaden. Dat neemt niet weg dat de update de moeite waard is, aangezien deze ook de accuduur en de soepelheid van het toestel verbetert.

Meer over de LG G2

lg g2 lollipop

De G2 is de eerste smartphone van LG die is voorzien van hardwareknoppen aan de achterkant. De volumetoetsen en powerknop zijn ditmaal aan de achterkant te vinden, waardoor ze beter te bedienen zijn met één hand. Dit is in het begin even wennen, maar werkt op termijn inderdaad prettiger. Bovendien heeft LG de randen rondom het scherm hierdoor dunner kunnen maken.

Het LG-toestel heeft verder de beschikking over een 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie, een vlotte 2,3GHz quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Voor de opslag van apps en media is 16 of 32GB aan opslagruimte beschikbaar, die eventueel uitbreidbaar is met een micro-sd-kaartje. Foto’s  schiet de smartphone met de 13 megapixel-camera aan de achterkant en de 2,1 megapixel-frontcamera. De 3000 mAh-accu moet voorkomen dat de G2 al voor het einde van de dag aan de oplader moet.

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de LG G2 met abonnement. Zoals je ziet haal je het toestel al voor minder dan 20 euro per maand gratis in huis.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu