‘LG G2 Mini specificaties lekken uit, tonen 4,3 inch-scherm’

LG G2 Mini specificatiesIn een benchmarktest zijn de mogelijke LG G2 Mini specificaties uitgelekt. Het toestel beschikt naar verluidt over Android 4.4 (KitKat), een 4,3 inch-scherm met een vrij lage resolutie van 960 bij 540 pixels en een 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400). In november dook de LG D410 al eens op in een bluetooth-certificering en in de recente benchmark is hetzelfde typenummer te onderscheiden. Geruchten gaan dat de D410 een kleinere versie wordt van het huidige vlaggenschip van LG, de G2.

De LG G2 Mini specificaties zijn meer bescheiden dan eerdere geruchten deden vermoeden. Zo beweerde een Griekse tech-site dat het toestel een scherm van 4,7 inch zou krijgen; nauwelijks kleiner dan de LG G2 dus. Uit de benchmark komt niet naar voren over hoeveel werk- en opslaggeheugen de LG G2 Mini (mogelijk) beschikt. Naar verwachting wordt er in het eerste kwartaal van 2014 meer duidelijk over het aankomende LG-toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vorige week werd overigens wel de LG Gx onthuld in Zuid-Korea. Echt wereldschokkend was de aankondiging echter niet: de LG Gx heeft zowel qua design als hardware veel weg van de Optimus G Pro. Dat toestel beschikt eveneens over een Snapdragon 600-processor, 2GB werkgeheugen en hardwareknoppen aan de zijkant. In tegenstelling tot de LG G2 heeft de Gx dus geen volumetoetsen en powerknop aan de achterzijde.

Lees meer over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.