‘LG G2 Mini specificaties lekken uit, tonen 4,3 inch-scherm’

Gijs Ettes
22 december 2013, 10:56
1 min leestijd
‘LG G2 Mini specificaties lekken uit, tonen 4,3 inch-scherm’
LG G2 Mini specificaties

In een benchmarktest zijn de mogelijke LG G2 Mini specificaties uitgelekt. Het toestel beschikt naar verluidt over Android 4.4 (KitKat), een 4,3 inch-scherm met een vrij lage resolutie van 960 bij 540 pixels en een 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400). In november dook de LG D410 al eens op in een bluetooth-certificering en in de recente benchmark is hetzelfde typenummer te onderscheiden. Geruchten gaan dat de D410 een kleinere versie wordt van het huidige vlaggenschip van LG, de G2.

De LG G2 Mini specificaties zijn meer bescheiden dan eerdere geruchten deden vermoeden. Zo beweerde een Griekse tech-site dat het toestel een scherm van 4,7 inch zou krijgen; nauwelijks kleiner dan de LG G2 dus. Uit de benchmark komt niet naar voren over hoeveel werk- en opslaggeheugen de LG G2 Mini (mogelijk) beschikt. Naar verwachting wordt er in het eerste kwartaal van 2014 meer duidelijk over het aankomende LG-toestel.

Lees verder na de advertentie.

Vorige week werd overigens wel de LG Gx onthuld in Zuid-Korea. Echt wereldschokkend was de aankondiging echter niet: de LG Gx heeft zowel qua design als hardware veel weg van de Optimus G Pro. Dat toestel beschikt eveneens over een Snapdragon 600-processor, 2GB werkgeheugen en hardwareknoppen aan de zijkant. In tegenstelling tot de LG G2 heeft de Gx dus geen volumetoetsen en powerknop aan de achterzijde.

Lees meer over LG

Categorie: Fabrikanten
Merk: LG
Device: LG G2 Mini

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2 Mini
LG G2 Mini
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's