LG G2 in Nederland vanaf begin oktober verkrijgbaar
Gijs Ettes

g2De LG G2 is vanaf begin oktober te verkrijgen in Nederland en gaat je 549 euro kosten als je hem los aanschaft. De G2 is het nieuwe vlaggenschip van LG dat op 7 augustus in New York werd aangekondigd.

Voor die 549 euro krijg je een de 16GB-uitvoering van de LG G2, in het wit of in het zwart. Als je 32GB wilt, moet je 599 euro neerleggen. Het toestel is vanaf half september te reserveren via de website LG-G2.nl.

De LG G2 heeft alleen op de achterkant fysieke knoppen zitten. Hiermee bestuurt de gebruiker bepaalde functies van de smartphones, zoals het volume. Het 5,2 inch-scherm van de G2 heeft een resolutie van 1080 —1920 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De smartphone huisvest verder een quadcore-processor die op 2,3Ghz draait, 2GB aan intern werkgeheugen, een 13-megapixel-camera en een 2,1-megapixel-frontcamera. De telefoon draait op Android 4.2.2, de voorlaatste versie van Googles besturingssysteem.

LG G2 in Nederland met abonnement

De LG G2 is vanaf oktober ook te bestellen in combinatie met een abonnement bij KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2. Eerder deze week liet LG zijn nieuwe vlaggenschip nog de ruimte in vliegen:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.