LG G2 in Nederland vanaf begin oktober verkrijgbaar

Gijs Ettes
29 augustus 2013, 10:55
1 min leestijd
LG G2 in Nederland vanaf begin oktober verkrijgbaar
g2

De LG G2 is vanaf begin oktober te verkrijgen in Nederland en gaat je 549 euro kosten als je hem los aanschaft. De G2 is het nieuwe vlaggenschip van LG dat op 7 augustus in New York werd aangekondigd.

Voor die 549 euro krijg je een de 16GB-uitvoering van de LG G2, in het wit of in het zwart. Als je 32GB wilt, moet je 599 euro neerleggen. Het toestel is vanaf half september te reserveren via de website LG-G2.nl.

De LG G2 heeft alleen op de achterkant fysieke knoppen zitten. Hiermee bestuurt de gebruiker bepaalde functies van de smartphones, zoals het volume. Het 5,2 inch-scherm van de G2 heeft een resolutie van 1080 —1920 pixels.

Lees verder na de advertentie.

De smartphone huisvest verder een quadcore-processor die op 2,3Ghz draait, 2GB aan intern werkgeheugen, een 13-megapixel-camera en een 2,1-megapixel-frontcamera. De telefoon draait op Android 4.2.2, de voorlaatste versie van Googles besturingssysteem.

LG G2 in Nederland met abonnement

De LG G2 is vanaf oktober ook te bestellen in combinatie met een abonnement bij KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2. Eerder deze week liet LG zijn nieuwe vlaggenschip nog de ruimte in vliegen:

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: LG
Device: LG G2

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's