De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘LG G2 release dichtbij, krijgt vingerafdrukscanner’

Redactie
23 juli 2013, 8:38
1 min leestijd
‘LG G2 release dichtbij, krijgt vingerafdrukscanner’
LG G2 release

De LG G2 release komt steeds dichterbij. Het toestel, dat oorspronkelijk de LG Optimus G2 heette, krijgt volgens de poster een mogelijke vingerafdrukscanner. Hiermee zou volgens de geruchten net Apple voor zijn, die eveneens aan een vingerafdrukscanner voor de iPhone zouden werken.

De LG G2 krijgt daarnaast knoppen aan de achterzijde waarmee onder andere het volume ingesteld kan worden. Het is mogelijk dat de foto dit ook laat zien, maar vanwege het oplichtende licht en de nadruk op de vinger duidt de foto eerder op een vingerafdrukscanner.

Daarbij laat de foto net onder de vinger, als je goed kijkt, een soort van vingerafdruk zien. Het is te hopen dat LG een vingerafdrukscanner in de LG G2 heeft geïmplementeerd: het levert namelijk een reeks aan mogelijkheden op.

Lees verder na de advertentie.

LG G2 release dichtbij, specificaties al bekend

De LG G2 krijgt volgens de berichten over de aankomende smartphone een rappe Snapdragon 800-chip, 2GB RAM, 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie en Android 4.2.2 (Jelly Bean). De kloksnelheid van de processor is een flinke 2,3GHz.

Op 7 augustus wordt de LG G2 release aangekondigd. De poster verhoogt de verwachtingen met de zin ‘To me, you are perfect’. We zijn benieuwd, want na de release van de Nexus 4 heeft LG voor eens en altijd laten zien dat het in staat is om zeer kwalitatief hoogstaande producten te ontwikkelen en fabriceren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu