De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

LG G2 video: bekijk hoe de smartphone vorm krijgt en wordt gemaakt

Redactie
25 september 2013, 10:33
1 min leestijd
LG G2 video: bekijk hoe de smartphone vorm krijgt en wordt gemaakt
LG G2 video

Het nieuwe vlaggenschip van LG, de LG G2, schittert in een nieuwe video die door het Zuid-Koreaanse bedrijf is uitgebracht.

In de LG G2 video wordt onder andere verteld hoe de LG G2 zijn design heeft gekregen, waarom het belangrijk is dat de bezel dun is en waarom LG de knoppen naar de achterkant heeft verplaatst.

Samsung brengt ook al een geruime tijd dergelijke video’s van hun high-end smartphones en tablets uit, waardoor de consument een kijkje kan nemen binnen het ontwikkelproces van het betreffende toestel.

Lees verder na de advertentie.

LG G2 video

https://www.youtube.com/watch?v=-AWukVK2Fnw

LG G2 specs

Het nieuwe LG-toestel heeft bovendien een erg dunne bezel. Dit is de ruimte tussen de randen van het scherm en de daadwerkelijke rand van de telefoon. Hierdoor oogt het scherm nog groter en heeft vooral de voorkant van de Android-smartphone een strakke look. Ook zijn de knoppen aan de zijkant voortaan naar de achterkant verplaatst.

Het 5,2 inch-scherm van de LG G2 heeft een full-hd-resolutie van 1920 —1080 pixels. De LG G2 huisvest verder een Qualcomm Snapdragon 800 quadcore-processor die op 2,26Ghz draait, 2GB aan intern werkgeheugen, een 13-megapixel-camera aan de achterzijde, 2,1-megapixel-camera aan de voorzijde en 16GB/32GB aan interne opslagruimte. De telefoon draait op Android 4.2.2, de voorlaatste versie van Googles besturingssysteem.

Meer specs vind je bij de LG G2 specificaties

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu