Aanbieding: LG G3, 2GB data en onbeperkt bellen met 40% korting voor 24 maanden

LG G3 actieDe LG G3 is één van de beste high-end Android-smartphones die op dit moment te verkrijgen is. Daarom is T-Mobile een toffe LG G3 actie gestart waarmee je de smartphone helemaal gratis bij een wel heel aantrekkelijk abonnement krijgt.

T-Mobile biedt de LG G3 bij een tweejarig abonnement (2GB data, onbeperkt bellen) helemaal gratis aan, maar geeft je ook nog eens voor twee jaar 40 procent korting op je abonnement. Hierdoor betaal je de gehele abonnementsduur maar 35,40 in plaats van 59 euro.

De korting geldt ook bij andere abonnementen. Mocht je bijvoorbeeld meer data of minder belminuten willen, dan wordt de 40 procent korting gewoon verrekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG G3 actie van T-Mobile

lg-smartphonesDe LG G3 is LG’s huidige toptoestel en beschikt over een QHD-scherm van 5,5 inch met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Er is een rappe Snapdragon 801-chip, 2 of 3GB aan werkgeheugen en een 13 megapixel-camera aanwezig.

De smartphone draait op Android 4.4 KitKat en LG levert een fraaie skin met Android mee, die onder andere ondersteuning biedt voor KnockOn en Knock Code. Met laatstgenoemde kun je jouw toestel ontgrendelen door een code te ‘kloppen’, met KnockOn kun je met twee taps het scherm activeren – handig als de LG G3 op tafel ligt.

LG G3 videoreview

De LG G3 kopen

Via onderstaande aanbieders kun je de LG G3 kopen. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt. Bij de meeste tweejarige abonnementen krijg je de LG G3 gratis.

Laatste LG G3-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.