De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Screenshots: zo ziet Android 5.0 eruit op de LG G3

Gijs Ettes
6 november 2014, 19:07
1 min leestijd
Screenshots: zo ziet Android 5.0 eruit op de LG G3

Net als de Nexus-toestellen van LG zal ook het huidige vlaggenschip van de fabrikant worden bijgewerkt naar Android 5.0. Een zestal LG G3 Android 5.0 screenshots toont hoe de nieuwe versie eruit gaat zien op de phablet van LG.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel de Android-knoppen onder in beeld nog geen likje verf hebben gekregen, zijn er wel veranderingen te zien in de manier waarop notificaties worden getoond. Verder moet de interface dankzij Android Lollipop soepeler werken en voorzien zijn van verbeterde overgangen, schaduwen en animaties. Veel van Android 5.0 heeft de interface echter niet weg; het lijkt toch vooral op de Optimus UI die we kennen van Android 4.4 op de LG G3.

Bekijk de LG G3 Android 5.0 screenshots

Hieronder kun je de LG G3 Android 5.0 screenshots bekijken. De update voor het toestel verschijnt naar verwachting nog dit jaar. De LG G2 wordt begin 2015 geüpdatet. Wil je weten wanneer jouw toestel de nieuwste Android-versie ontvangt, check dan ons Android Lollipop update-overzicht. Dit overzicht wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt.

LG G3 Android 5.0
LG G3 Android Lollipop

Het laatste nieuws over Android 5.0

Hieronder lees je het laatste nieuws over de nieuwe Android-versie. Check ook onze Android 5.0 preview om een indruk te krijgen van wat allemaal nieuw en verbeterd is in Lollipop.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu