De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG G3 krijgt aankomende week Android Lollipop-update

Gijs Ettes
9 november 2014, 10:33
2 min leestijd
LG G3 krijgt aankomende week Android Lollipop-update

LG start aankomende week met de uitrol van de  LG G3 Android 5.0-update. Eerder werd al duidelijk dat het vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant voor het einde van het jaar zou worden geüpdatet. Ook doken er al screenshots op van hoe de nieuwe Android-versie eruit gaat zien op de LG G3.

Lees verder na de advertentie.

De interface heeft veel weg van het bekende en kleurrijke Optimus UI die we kennen van Android 4.4 (KitKat), al worden notificaties op een andere manier weergegeven. Ze zijn nu vanaf het lockscreen te bekijken en op te volgen. Daarnaast zal de update diverse Lollipop-verbeteringen met zich meebrengen waaronder nieuwe animaties, naadloze overgangen, verbeterde beveiliging, een langere accuduur, meer deel-opties, nieuwe snelle instellingen en ART, een geheel nieuwe Android-runtime, die de prestaties van apps verbetert en de interface soepeler laat werken.

LG G3 Lollipop update

De LG G3 is het eerste toestel van LG dat wordt bijgewerkt naar de nieuwe Android-versie. Op korte termijn (begin 2015) zal de LG G2 volgen. Wil je meer informatie over Android 5.0 updates? Bekijk  dan ons uitgebreide Android Lollipop update overzicht.

LG G3 Android 5.0

De G3 is voorzien van een 5,5 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een vlotte Snapdragon 801-processor, 2 of 3GB aan werkgeheugen en een 13 megapixel-camera met laserautofocus. Het vlaggenschip van LG is aantrekkelijk geprijsd, zowel los als in combinatie met een abonnement. De beste aanbiedingen van dit moment vind je hieronder.

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G3 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Videoreview

Wil je meer weten over het toestel van LG, lees dan onze uitgebreide geschreven LG G3 review. In de video hieronder vertelt Daniël je in drie minuten alles wat je moet weten over de LG G3.

LG G3 video review (Dutch) - Nederland - AndroidPlanet.nl

Lees het laatste nieuws over de LG G3

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de LG G3. Check ook onze pagina met LG G3 aanbiedingen die dagelijks worden geactualiseerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu