De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Foto’s: mini-versie LG G3 is nauwelijks kleiner

Gijs Ettes
30 juni 2014, 8:58
1 min leestijd
Foto’s: mini-versie LG G3 is nauwelijks kleiner
lg g3 beat

Er zijn voor het eerst foto’s uitgelekt van de LG G3 Mini, de kleinere en goedkopere versie van het huidige vlaggenschip van LG. Uit de foto’s blijkt dat het toestel – dat de naam LG G3 Beat draagt – een display heeft dat slechts een halve inch kleiner is. Wel is de resolutie flink teruggeschroefd: waar de LG G3 het doet met een QHD-scherm (2560 bij 1440 pixels), heeft het 5 inch-scherm van de Beat slechts een 720p-resolutie (1280 bij 720 pixels).

Qua design wijkt de LG G3 Beat niet af van zijn grote broer. Ook het kleinere toestel heeft een plastic behuizing met een metallook en aan de achterzijde zijn wederom de powerknop en volumetoetsen te vinden. De camera heeft een sensor van 8 megapixels en naast de ledflitser lijkt er net als bij de G3 een sensor aanwezig waarmee de camera sneller kan scherpstellen.

Lees verder na de advertentie.

LG G3 Beat heeft bescheiden specs

De overige specs van de LG G3 Beat zijn ook iets meer bescheiden. Zo is er een 1,2GHz-quadcore-processor aan boord, 2GB aan werkgeheugen, een 2540 mAh-accu en 16GB aan opslagruimte. Het geheugen lijkt uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje. Ook is er ondersteuning voor de  QuickCircle-cases  van LG, die een uitsparing aan de voorzijde hebben, zodat je allerhande informatie kunt checken.

Geruchten gaan dat de Beat medio juli in China verkrijgbaar is, rond dezelfde tijd als de LG G3. Of het mini-toestel ook zijn weg zal vinden naar Europa is nog niet bekend, maar lijkt wel aannemelijk. De adviesprijs bedraagt naar verwachting 2500 yuan, omgerekend zo’n 295 euro.

Lees meer over LG

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu