De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Deze game speel je zonder de case van je LG G3 te openen

Gijs Ettes
23 juli 2014, 10:21
2 min leestijd
Deze game speel je zonder de case van je LG G3 te openen
lg g3 case

Als het aan LG ligt, krijgen we in de toekomst steeds minder redenen om voor elke scheet de case van onze smartphone te openen. De fabrikant heeft vandaag de eerste game voor de QuickCircle LG G3 case onthuld in de vorm van Puppy Pop. De puzzelgame, die later vandaag beschikbaar wordt in Google Play, is de hondenversie van drie-op-een-rij en biedt de optie op je topscores via sociale media met anderen te delen. Of er naast Puppy Pop nog meer QuickCircle games aankomen, is niet bekend.

Niettemin is het tof om te zien dat ontwikkelaars steeds vaker cases voor hun vlaggenschepen uitbrengen die iets unieks doen. De LG G3 case heeft een ronde uitsparing zodat je gemakkelijk berichten en oproepen bekijkt, je muziek bestuurt, foto’s maakt en fitnessgegevens bekijkt. LG heeft een SDK ter beschikking gesteld, zodat ontwikkelaars de mogelijkheden van de QuickCircle case optimaal kunnen benutten.

Lees verder na de advertentie.

Net als de LG G3 case doet ook de Dot View case die HTC ontwikkelde voor de HTC One M8 iets speciaals. Het hoesje is namelijk licht doorzichtig, zodat je de tijd en het weerbericht kunt raadplegen. Daarnaast zie je wie er belt en kun je direct telefoontjes aannemen.

Met deze 16 LG G3 tips haal je alles uit dit toptoestel!

De LG G3 kopen

Via onderstaande aanbieders kun je de LG G3 kopen. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt. Bij de meeste tweejarige abonnementen krijg je de LG G3 gratis.

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G3 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

De 16GB-versie van het nieuwe vlaggenschip heeft een adviesprijs van 549 euro en is daarmee 50 euro goedkoper dan de LG G2 bij verschijning. De 32GB-variant kost 599 euro en heeft 3GB aan werkgeheugen, 1GB meer dan het model met 16GB opslag. Voor de rest zijn beide versies van de LG G3 identiek.

Lees meer over de LG G3

Voor ons volledige oordeel over het nieuwe toptoestel van LG verwijzen we je graag naar de LG G3 review. Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de smartphone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu