Conceptfoto LG G3 toont grote smartphone met dunne schermrand

Gijs Ettes
18 april 2014, 9:49
1 min leestijd
Conceptfoto LG G3 toont grote smartphone met dunne schermrand
LG G3 concept

Na de mogelijke LG G3 specificaties is er ook een concept opgedoken dat toont hoe het nieuwe vlaggenschip van LG er wellicht uit gaat zien. Het  LG G3 concept is afkomstig van de Bulgaarse tech-site Nixanbal die het toestel naar eigen zeggen al heeft kunnen bekijken. De afbeelding hiernaast toont een vrij minimalistisch design met een 5,5 inch-scherm en de het bekende Back Button-concept dat we kennen van de LG G2.

De verwachting is dat LG het scherm in een behuizing met dezelfde afmetingen propt als de Galaxy S5 (142 bij 72,5 bij 8,1 millimeter), die een 5,1 inch-display heeft. Dit zou mogelijk zijn omdat de LG G3 dunnere randen rondom het scherm heeft, aangezien de powerknop en volumetoetsen zich aan de achterzijde bevinden. Naar verluidt wordt het toestel volgende maand officieel onthuld.

Lees verder na de advertentie.

De LG G3  is mogelijk voorzien van een 2,3GHz-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800) en een 2K-scherm (2560 bij 1440 pixels) met een schermdiagonaal van 5,5 inch. Verder zou de smartphone beschikken over 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Dit laatste is met een geheugenkaartje uit te breiden tot 64GB; iets dat bij de LG G2 nog onmogelijk was.

Daarnaast liggen 4G-ondersteuning, twee camera`s met 13 en 2,1 megapixels en de laatste versie van Android 4.4 (KitKat)  in de lijn der verwachting.

Het laatste nieuws over de LG G3

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten over het toestel. Voor meer informatie kun je de LG G3-toestelpagina raadplegen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu