Uitgelekte foto’s tonen voor- en achterzijde van LG G3

Gijs Ettes
2 mei 2014, 7:51
1 min leestijd
Uitgelekte foto’s tonen voor- en achterzijde van LG G3
LG G3 foto

Nadat we eerder kennismaakten met de achterzijde van de LG’s nieuwe vlaggenschip, zijn nu LG G3 foto’s uitgelekt die ook de voorzijde van het toestel tonen. Opvallend is hierbij de extreem dunne schermrand; doordat LG de powerknop en volumetoetsen naar de achterzijde heeft verplaatst, wordt vrijwel de gehele voorkant ingenomen door het scherm. Aan de achterzijde zijn de fysieke knoppen goed te zien, alsmede de camera die waarschijnlijk over 13 megapixels beschikt.

Overigens vindt de LG G3 lancering waarschijnlijk plaats op 27 mei. LG stuurde deze week uitnodigingen naar journalisten en gaf al eerder aan dat de opvolger van de LG G2 in het tweede kwartaal zou worden onthuld.

Lees verder na de advertentie.

Net als zijn voorganger krijgt de LG G3 volumetoetsen en een powerknop aan de achterkant, in plaats van aan de zijkanten. Op deze manier moet de smartphone makkelijker te bedienen zijn en is het mogelijk dat de randen rondom het scherm ontzettend dun zijn. Aan de achterzijde van de telefoon bevindt zich ook een camera, dubbele led-flitser en een mogelijke vingerafdrukscanner. Het scherm van de LG G3 meet 5,5 inch en heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Onduidelijk is hoe snel na de LG G3  lancering het toestel in de winkels ligt. Ook de definitieve specificaties zijn nog niet bekend. Geruchten gaan dat het nieuwe vlaggenschip van LG een 2,2GHz-octacore-processor krijgt en 3GB aan werkgeheugen. Ook zou er 32GB aan opslagruimte beschikbaar zijn, dat is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Aan de voor- en achterzijde zijn camera’s met respectievelijk 2,1 en 13 megapixels te vinden.

Lees meer over de LG G3

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu