Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘LG G3 komt in gouden versie en krijgt QHD-scherm’

Redactie
17 april 2014, 8:34
2 min leestijd
‘LG G3 komt in gouden versie en krijgt QHD-scherm’
LG G3 gouden versie

De LG G3 komt in een gouden versie en krijgt, net als de andere versies van het aankomende vlaggenschip van LG, een QHD-scherm. Dit betekent dat het scherm een resolutie van 2560 bij 1440 pixels heeft. Ter vergelijking: zowel de vlaggenschepen van Samsung als HTC hebben een full-hd-scherm, met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De LG G3 gouden versie is een reactie op de populariteit van vele goude edities: onder andere Samsung en HTC brengen een goudkleurige versie van hun vlaggenschip uit. De foto aan de rechterzijde laat vermoedelijk de doos van de LG G3 gouden versie zien.

Bij de goudkleurige versie van de LG G3 zou ook de gouden kleur ook aan de voorkant te zien zijn. Dit zou het toestel een unieke uitstraling moeten geven. Veel goudkleurige toestellen hebben veelal een zwarte voorkant.

Lees verder na de advertentie.

Over de LG G3

lg-jp-evl

e schermgrootte van het toestel is nog onbekend, maar zal waarschijnlijk rond de 5,5 inch liggen. De LG G2 heeft een 5,2 inch-scherm. Verder zou de smartphone een octacore-processor krijgen. Dat is een processor met acht cores. Er zijn al enkele octacore-processoren op de markt. De octacore-processor zou sterk moeten worden verbeterd door de licentie op de Cortex A50-processor van ARM. Met deze bekende partij heeft LG recentelijk een deal gesloten om hun eigen processor nog verder te optimaliseren. Zij gebruiken vervolgens de technologie van ARM om hun processor te ontwikkelen. Andere geruchten wijzen op een 2,3GHz-quadcore-processor.

De foto linksboven zou de Japanse versie van de G3 zijn. De Europese versie van de LG G3 zou grotendeels hetzelfde zijn: zowel de interface als het ontwerp van het toestel. De verwachting is dat het nieuwe vlaggenschip van LG in het tweede kwartaal van 2014 wordt gepresenteerd. Mogelijk wijst de datum op de foto, 1 mei, op de lanceringsdatum van de LG G3.

Lees ook

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu