‘Dit zijn de nieuwe LG G3 knoppen aan de achterzijde’
Redactie

LG G3 knoppenEen uitgelekte foto van de LG G3 geeft een beeld van de nieuwe LG G3 knoppen aan de achterzijde. De LG G2 was het eerste toestel van het Zuid-Koreaanse bedrijf dat knoppen aan de achterzijde introduceerde, waar we eigenlijk best tevreden over waren. Door het plaatsen van de knoppen aan de achterzijde kon de schermrand, ook wel bezel genoemd, enorm klein worden gehouden, waardoor het scherm echt de gehele voorkant in beslag nam. Een toffe eigenschap.

De uitgelekte foto lijkt opnieuw te bevestigen dat het volgende vlaggenschip van LG weer knoppen aan de achterzijde krijgt. Deze keer zijn de knoppen opnieuw vormgegeven, waarbij de homeknop mogelijk een ronde aluminium knop is. De andere twee knoppen, te vinden aan de boven en onderkant van de aluminium knop, fungeren als volumetoetsen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Over de LG G3

lg_g3_gold_packagingDe LG G3 is mogelijk voorzien van een 2,3GHz-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800) en een 2K-scherm (2560 bij 1440 pixels) met een schermdiagonaal van 5,5 inch. Verder zou de smartphone beschikken over 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Dit laatste is met een geheugenkaartje uit te breiden tot 64GB; iets dat bij de LG G2 nog onmogelijk was.

Daarnaast liggen 4G-ondersteuning, twee camera`s met 13 en 2,1 megapixels en de laatste versie van Android 4.4 (KitKat) in de lijn der verwachting. Ook is er recentelijk een foto opgedoken van de doos van een goudkleurige LG G3.

Lees ook

via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.