LG G3 kopen? Dit zijn de beste aanbiedingen

LG G3 kopenEen LG G3 kopen is al mogelijk: telecomproviders en webwinkels zijn al druk bezig met speciale LG G3-aanbiedingen. Daarom heeft AndroidPlanet de beste LG G3 aanbiedingen voor jou op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG G3 kopen

Via onderstaande aanbieders kun je de LG G3 kopen of alvast reserveren. De levertijd bedraagt enkele weken en het toestel is zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar. Bij de meeste tweejarige abonnementen krijg je de LG G3 gratis.

De LG G3 in het kort

lgg3-3De LG G3 is het nieuwe vlaggenschip van LG, dat beschikt over een 5,5 inch QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook is er een Snapdragon 801-processor met vier cores en 2 of 3GB aan werkgeheugen aanwezig met respectievelijk 16 of 32GB aan opslagruimte. De 2GB/16GB-versie kost 549 euro, de 3GB/32GB-versie heeft een prijskaartje van 599 euro.

De rest van de hardware bestaat uit een 13 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie en laser autofocus en een 3000 mAh-accu die verwijderbaar is. Het toestel draait vanuit de doos op Android 4.4, maakt gebruik van touchscreenknoppen en heeft opnieuw knoppen aan de achterzijde. Die achterkant is van plastic gemaakt en heeft een metalen afwerking. LG noemt dit een ‘metalen skin’, maar in de praktijk is het gewoon plastic.

-> Lees ook onze LG G3 review (handson)
Met deze 16 LG G3 tips haal je alles uit dit toptoestel!

Lees meer

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.