LG G3 livestream: volg hier de onthulling van het toestel

Gijs Ettes
27 mei 2014, 15:22
1 min leestijd
LG G3 livestream: volg hier de onthulling van het toestel
LG G3 livestream

Nog even en dan wordt de LG G3 officieel onthuld. Heel veel nieuws zal de persconferentie echt niet brengen, aangezien er de afgelopen dagen en weken het nodige over LG’s vlaggenschip is uitgelekt. Het begon vrij onschuldig met specificaties en vage renders en foto’s van de behuizing, maar na het lek van LG Nederland gisteren weten we zeker wat we van de LG G3 mogen verwachten.

Zo is het toestel voorzien van een metalen behuizing, een 5,5 inch-scherm (2560 bij 1440 pixels), een  vlotte  Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor en de mogelijkheid om draadloos op te laden. Interessant is de 13 megapixel-camera die is voorzien van optische beeldstabilisatie en een laserautofocusmodus, waarmee de lens supersnel scherpstelt. Het resultaat: gedetailleerde kiekjes, zelfs bij weinig licht. Lees verder om de LG G3 livestream te volgen en meer te weten te komen over de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Volg  de LG G3 livestream

Met deze 16 LG G3 tips haal je alles uit dit toptoestel!

Alles wat je moet weten over de LG G3

Het laatste nieuws over het LG-toestel lees je hieronder. Voor meer informatie, specificaties, video’s en foto’s kun je terecht op de LG G3-toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu