De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

LG G3 krijgt nog voor het einde van dit jaar Android 5.0-update

Redactie
24 oktober 2014, 11:34
1 min leestijd
LG G3 krijgt nog voor het einde van dit jaar Android 5.0-update
lg g3 review

De LG G3 krijgt voor het einde van het jaar de update naar Android 5.0 Lollipop. Dat heeft LG Nederlandse en Belgische eigenaren van de het huidige toptoestel beloofd. De G3, die nu op Android 4.4 KitKat draait, is sinds juli verkrijgbaar en wordt door Android Planet gezien als één van de beste smartphones van het jaar.

Wanneer de LG G3 Lollipop update precies naar Nederlandse en Belgische eigenaren wordt verspreid, is vooralsnog onduidelijk. Ook de precieze veranderingen worden nog niet door LG genoemd. Wij verwachten dat het Material Design ook in de firmware van LG terugkomt, aangezien het Zuid-Koreaanse bedrijf met KitKat grote stappen in de goede richting heeft gezet. De huidige KitKat-skin van LG is aantrekkelijk, fris en overzichtelijk.

Lees verder na de advertentie.

LG G3 Lollipop update

De LG G3 is de eerste LG-smartphone die de update naar Android 5.0 krijgt. Na het toptoestel zullen anderen toestellen waarschijnlijk volgen. Wil je meer informatie over Android 5.0 updates? Kijk dan in ons uitgebreide Android Lollipop update overzicht.

De G3 is voorzien van een 5,5 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels, Snapdragon 801-processor, 2 of 3GB aan werkgeheugen en een 13 megapixel-camera met laserautofocus. Een LG G3 kopen is op dit moment vrij aantrekkelijk, omdat de prijzen van de smartphone zijn gezakt. Met veel abonnementen is de G3 gratis te verkrijgen.

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 628,72

Bekijken

LG G3 videoreview

Laatste G3-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu