LG G3 krijgt nog voor het einde van dit jaar Android 5.0-update

Redactie
24 oktober 2014, 11:34
1 min leestijd
LG G3 krijgt nog voor het einde van dit jaar Android 5.0-update

lg g3 reviewDe LG G3 krijgt voor het einde van het jaar de update naar Android 5.0 Lollipop. Dat heeft LG Nederlandse en Belgische eigenaren van de het huidige toptoestel beloofd. De G3, die nu op Android 4.4 KitKat draait, is sinds juli verkrijgbaar en wordt door Android Planet gezien als één van de beste smartphones van het jaar.

Wanneer de LG G3 Lollipop update precies naar Nederlandse en Belgische eigenaren wordt verspreid, is vooralsnog onduidelijk. Ook de precieze veranderingen worden nog niet door LG genoemd. Wij verwachten dat het Material Design ook in de firmware van LG terugkomt, aangezien het Zuid-Koreaanse bedrijf met KitKat grote stappen in de goede richting heeft gezet. De huidige KitKat-skin van LG is aantrekkelijk, fris en overzichtelijk.

LG G3 Lollipop update

De LG G3 is de eerste LG-smartphone die de update naar Android 5.0 krijgt. Na het toptoestel zullen anderen toestellen waarschijnlijk volgen. Wil je meer informatie over Android 5.0 updates? Kijk dan in ons uitgebreide Android Lollipop update overzicht.

De G3 is voorzien van een 5,5 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels, Snapdragon 801-processor, 2 of 3GB aan werkgeheugen en een 13 megapixel-camera met laserautofocus. Een LG G3 kopen is op dit moment vrij aantrekkelijk, omdat de prijzen van de smartphone zijn gezakt. Met veel abonnementen is de G3 gratis te verkrijgen.

LG G3
LG G3
8,0
Welke LG G3 wil je?
Wij hebben momenteel geen LG G3 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

LG G3 videoreview

Laatste G3-nieuws

Categorie: Firmware
Device: LG G3

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's