De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Lollipop voor LG G3 in Nederland uitgerold

Redactie
16 december 2014, 11:20
1 min leestijd
Lollipop voor LG G3 in Nederland uitgerold

Nederlandse  LG G3-bezitters hebben de update naar Android Lollipop al ontvangen, waarmee de Nederlandse uitrol van de firmware inmiddels is gestart.

Lees verder na de advertentie.

In de racties  laten verschillende Android Planet-lezers weten dat zij de Android 5.0-update voor de G3 in Nederland hebben ontvangen en geïnstalleerd. Ook via Twitter zien wij dergelijke meldingen verschijnen.

LG G3 Lollipop-update: dit is er nieuw

3-660x585

De LG G3 Lollipop-update brengt onder andere het nieuwe Material Design naar de Android-skin van LG, waarbij bijvoorbeeld de instellingen van een kleine make-over zijn voorzien. De ronde quick settings in de notificatiebalk zijn gebleven, waarmee gebruikers snel verschillende instellingen kunnen activeren of uitschakelen. De witte meldingen, die tevens op het homescreen worden getoond, zijn samen met het nieuwe multitaskvenster en de accubesparingsmodus de belangrijkste vernieuwingen die Lollipop brengt.

Over de LG G3

LG G3-update

De LG G3 is de opvolger van de LG G2 die door de Zuid-Koreaanse fabrikant is voorzien van een QHD-scherm (quad-hd) met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De G3 was één van de eerste smartphones met een QHD-scherm.

Ook  heeft de smartphone een supersnelle Snapdragon 801-processor met vier  cores en 2GB of 3GB aan werkgeheugen. Verder is er 16GB of 32GB aan uitbreidbare opslagruimte (uitbreidbaar) aan boord en standaard Android 4.4.2 (KitKat) met handige softwarematige toevoegingen als Knock Code en een geheel vernieuwde interface

LG G3 videoreview

LG G3 kopen

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G3 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Laatste LG G3-nieuws

Bron: GSMDome
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu