Heb jij een 2TB microSD-kaart? De LG G3 kan ermee overweg!

Gijs Ettes
26 mei 2014, 9:08
2 min leestijd
Heb jij een 2TB microSD-kaart? De LG G3 kan ermee overweg!
LG G3 microSD-kaart

Uit een specificatieoverzicht dat te vinden is op de Britse LG-website blijkt dat de LG G3 overweg kan met microSD-kaarten met een maximale grootte van 2TB. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy S5 en Sony Xperia Z2  ondersteunen  een microSD-kaart met een maximale grootte van 128GB. Standaard zal het LG-vlaggenschip waarschijnlijk 16GB of 32GB aan opslaggeheugen bevatten. Dat is genoeg voor de gemiddelde gebruiker, maar het is fijn om te weten dat de opslagruimte flink is uit te breiden.

Naast informatie over de specificaties van de LG G3 is er ook een dummy  van het toestel opgedoken. Deze is waarschijnlijk bedoeld voor winkeliers en geeft een indruk van het design van de smartphone. Lees verder om de foto’s van de dummy te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

LG G3: makkelijk vast te houden

Onderstaande video toont dat de LG G3 dankzij de dunne schermranden makkelijker is vast te houden dan andere smartphones met een 5,5 inch-scherm. Bovendien bevinden de volumetoetsen en powerknop zich aan de achterzijde, wat de ergonomie van de telefoon ten goede moet komen.

https://www.youtube.com/watch?v=BDIzu2yWWLw

De LG G3 is de opvolger van de LG G2  en is  voorzien van een QHD-scherm (quad-hd) met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dit is scherper  dan de full-hd-displays  die op dit moment op de markt zijn. De schermgrootte van het toestel bedraagt 5,5 inch, waarmee het iets groter is dan dat van de LG G3 (5,2 inch).

Ook  krijgt de smartphone een supersnelle Snapdragon 801-processor met vier  cores en 2GB aan werkgeheugen. Er is 16GB of 32GB aan uitbreidbare opslagruimte aan boord en standaard Android 4.4.2 (KitKat) met handige softwarematige toevoegingen als Knock Code. Naar verwachting is de LG G3 IP67-gecertificeerd, wat hem bestand maakt tegen stof en water.

Lees meer over de LG G3

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot het LG-toestel. Op de LG G3 kopen-pagina vind je de beste aanbiedingen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu