De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Ook mini-variant LG G3 in de maak, eerste specs uitgelekt’

Gijs Ettes
22 april 2014, 13:13
1 min leestijd
‘Ook mini-variant LG G3 in de maak, eerste specs uitgelekt’
LG G3 Mini

De eerste specificaties van een nieuw LG-toestel met typenummer LG-D725 zijn uitgelekt. Mogelijk gaat het om de mini-variant van de LG G3, het aankomende vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant dat nog niet officieel is onthuld. Ook over de LG G3 Mini is nog weinig bekend. Mogelijk is het toestel voorzien van een 720p-scherm en een 8-megapixel-camera die foto’s schiet met een maximale resolutie van 3264 bij 2248 pixels. Welke schermafmeting het toestel heeft, is niet bekend. De LG G2 Mini is met zijn 4,7 inch-display niet bepaald ‘mini’ te noemen; wellicht is zijn opvolger iets compacter.

Verdere specificaties van de LG G3 Mini zijn op dit moment niet voorhanden. Daarbij is het nog onzeker of de LG-D725 hetzelfde toestel betreft. In de uitgelekte documentatie wordt naar de G3 Mini verwezen met de codenaam ‘LG B2mini’, terwijl de LG G3 de codenaam ‘LG B2’ draagt.

Lees verder na de advertentie.

Overigens is de LG G2 Mini sinds deze week verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 299 euro. Net als zijn grote broer is hij goed voorzien met een 1,2GHz-quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan uitbreidbare opslagruimte. Verder is er een 4,7 inch-display aanwezig met een qHD-resolutie van 960 bij 540 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 234 ppi. De powerknop en volumetoetsen zijn verplaatst naar de achterzijde, wat volgens LG het gebruiksgemak ten goede komt. Daarnaast zijn dankzij het zogenoemde ‘Back Button’-concept de schermranden erg dun.

De beste LG G2 Mini aanbiedingen

Hieronder hebben we de beste LG G2 Mini aanbiedingen van dit moment voor je op een rijtje gezet. Meer over het toestel lees je op de  LG G2 Mini-toestelpagina.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu