Opmerkelijk: LG G3 explodeert onder kussen
Wouter Nijsen

Smartphones vertonen soms problemen, maar in sommige gevallen zijn deze levensgevaarlijk. Een gebruiker van de LG G3 meldt dat het toestel is ontploft.

LG G3 ontploft in slaapkamer

LG G3 ontploftIn een bericht op Reddit geeft een gebruiker aan dat het toestel van zijn zusje, een LG G3, is ontploft. Het toestel lag onder een kussen en explodeerde plots, wat voor veel rook en paniek zorgde.

Gelukkig bleef iedereen ongedeerd, maar het toestel heeft het – zoals je verwacht – volledig begeven. Op de foto’s hiernaast is te zien wat voor schade de ontploffing van de LG G3 heeft aangericht. Hoe en waarom de LG G3 precies explodeerde, is niet bekend. Op de foto’s is wel te zien dat de vooral de batterij van het toestel flink getroffen is.

Opmerkelijk is echter het feit dat de gebruiker het toestel een originele batterij en acculader gebruikte. Hoewel het feit dat de LG G3 ontploft opmerkelijk is, kampte het toestel van LG in het verleden ook al met problemen. Zo raakte hij  in het verleden al bij veel gebruikers oververhit, waardoor het toestel niet meer normaal functioneerde. Dat het meisje haar toestel onder haar kussen had gelegd, kan er wellicht voor hebben gezorgd dat ook deze veel te warm werd.

Het is niet de eerste keer dat dit soort verhalen de ronde doen. Zo vloog een Galaxy S4 in brand, ook onder het kussen van een meisje. Een soortgelijk verhaal deed zich voor bij een OnePlus-toestel, waarvan de OnePlus One batterij in de brand vloog.

LG G3 kopen?

Wil je een LG G3 kopen? Hieronder vind je de beste LG G3-aanbiedingen.

Lees meer over de LG G3

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de LG G3.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.