De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Opmerkelijk: LG G3 explodeert onder kussen

Wouter Nijsen
29 december 2014, 14:33
1 min leestijd
Opmerkelijk: LG G3 explodeert onder kussen

Smartphones vertonen soms problemen, maar in sommige gevallen zijn deze levensgevaarlijk. Een gebruiker van de LG G3 meldt dat het toestel is ontploft.

Lees verder na de advertentie.

LG G3 ontploft in slaapkamer

LG G3 ontploft

In een bericht op Reddit geeft een gebruiker aan dat het toestel van zijn zusje, een LG G3, is ontploft. Het toestel lag onder een kussen en explodeerde plots, wat voor veel rook en paniek zorgde.

Gelukkig bleef iedereen ongedeerd, maar het toestel heeft het – zoals je verwacht – volledig begeven. Op de foto’s hiernaast is te zien wat voor schade de ontploffing van de LG G3 heeft aangericht. Hoe en waarom de LG G3 precies explodeerde, is niet bekend. Op de foto’s is wel te zien dat de vooral de batterij van het toestel flink getroffen is.

Opmerkelijk is echter het feit dat de gebruiker het toestel een originele batterij en acculader gebruikte. Hoewel het feit dat de LG G3 ontploft opmerkelijk is, kampte het toestel van LG in het verleden ook al met problemen. Zo raakte hij  in het verleden al bij veel gebruikers oververhit, waardoor het toestel niet meer normaal functioneerde. Dat het meisje haar toestel onder haar kussen had gelegd, kan er wellicht voor hebben gezorgd dat ook deze veel te warm werd.

Het is niet de eerste keer dat dit soort verhalen de ronde doen. Zo vloog een Galaxy S4 in brand, ook onder het kussen van een meisje. Een soortgelijk verhaal deed zich voor bij een OnePlus-toestel, waarvan de OnePlus One batterij in de brand vloog.

LG G3 kopen?

Wil je een LG G3 kopen? Hieronder vind je de beste LG G3-aanbiedingen.

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 628,72

Bekijken

Lees meer over de LG G3

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de LG G3.

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu