Nieuwe foto’s tonen design en interface van LG G3

Gijs Ettes
16 mei 2014, 9:05
1 min leestijd
Nieuwe foto’s tonen design en interface van LG G3
LG G3 persfoto

Officieel wordt de LG G3 pas op 27 mei onthuld, maar de bekende Twitter-lekker @evleaks lijkt er alles aan te doen om te voorkomen dat de presentatie nog nieuwe informatie met zich meebrengt. Hij plaatste een drietal LG G3 persfoto’s online, alsmede een screenshot van de interface van het toestel in landschapmodus. Uit de persfoto’s blijkt dat het toestel in ieder geval in de kleuren grijs, goud en wit beschikbaar wordt. Volgens @evleaks is de mysterieuze sensor links van de camera aan de achterzijde een laser die helpt bij scherpstellen.

Over de screenshot van de Android-interface van de LG G3 bestaan iets meer twijfels. De interface lijkt nieuw te zijn, maar toont de QPair-widget die normaal gesproken alleen is te vinden op tablets van LG, zoals de LG G Pad. Vanuit QPair kun je bijvoorbeeld de internetverbinding van een smartphone inzetten om via de tablet online te gaan.

Lees verder na de advertentie.

Over de specificaties van de LG G3 is al het nodige geschreven. Eerder bevestigde LG al min of meer dat het toestel wordt voorzien van een 5,5 inch-ips-scherm met een QHD-resolutie, wat neerkomt op 2560 bij 1440 pixels. Het nieuwe vlaggenschip van LG zou worden aangedreven door een Snapdragon 801-SoC en 3GB aan werkgeheugen.

Verder is er waarschijnlijk 32GB aan uitbreidbare opslagruimte aan boord en standaard Android 4.4.2 (KitKat) met handige softwarematige toevoegingen als Knock Code. Naar verwachting is de LG G3 IP67-gecertificeerd, wat hem bestand maakt tegen stof en water. Hieronder kun je de LG G3 persfoto’s en de screenshot van de mogelijke interface bekijken.

LG G3 persfoto

Bekijk de LG G3 in actie

https://www.youtube.com/watch?v=83Xm26Zvo18

Lees meer over de LG G3

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot het LG-toestel. Op de LG G3 kopen-pagina vind je de beste aanbiedingen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu