Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘LG G3 persfoto gelekt’

Redactie
5 mei 2014, 7:41
1 min leestijd
‘LG G3 persfoto gelekt’
LG G3 persfoto

Een mogelijke LG G3 persfoto is gelekt. De foto is gepubliceerd door de bekende Twitter-lekker @evleaks. Op de afbeelding is de vermeende LG G3 te zien, samen met een case. Op de foto bevinden de knoppen zich nog steeds aan de achterzijde van de smartphone, één van de meest kenmerkende features van de LG G2. De knoppen zijn op de LG G3 persfoto echter wat fraaier vormgegeven, met een ronde metalen knop en de volume omhoog- en omlaag-knop aan de boven- en onderzijde.

De LG G3 wordt op 27 mei gelanceerd. AndroidPlanet is bij lancering, die voor Europa in Londen plaatsvindt. Daar is ook een hands-on-sessie met het nieuwe vlaggenschip, waar we zeker een eerste indruk over gaan schrijven.

Lees verder na de advertentie.

LG G3 persfoto

De LG G3 is mogelijk voorzien van een 2,3GHz-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800 of zelfs de Snapdragon 805) en een 2K-scherm (2560 bij 1440 pixels) met een schermdiagonaal van 5,5 inch. Verder zou de smartphone beschikken over 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Dit laatste is met een geheugenkaartje uit te breiden tot 64GB; iets dat bij de LG G2 nog onmogelijk was.

Daarnaast liggen 4G-ondersteuning, twee camera`s met 13 en 2,1 megapixels en de laatste versie van Android 4.4 (KitKat) in de lijn der verwachting. Al eerder lekten screenshots van LG’s nieuwe platte interface voor KitKat uit. Ook is er recentelijk een foto opgedoken van de doos van een goudkleurige LG G3.

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu